how to listen to a cell phone conversation гороскоп зодиакальный гороскоп совместимости скорпион скорпион online mobile tracking software spy on android smart phone spy camera here mobile phone spy blogs site гороскоп скорпион site finspy mobile apk download любовный гороскоп по дате рождения сексуальный гороскоп скорпиона женщины cell phone tracking services cell phone spy on iphone мой любовный гороскоп на сегодня sms spy app reviews press

Фирма “Триера М” ООД гр. Карлово е специализирана в търговията с търкалящи лагери. Основана е през 1994 г. и вече 10 години е на пазара. От 2003 г. е сертифицирана по международния стандарт за качество и контрол ISO 9001:2000 и е член на “Клуб 9000”.
Разполагаме с два склада – вътрешен и под митнически контрол, в които поддържаме постоянно на склад около 6000 типоразмера лагери, като от най- масовите от 3000 до 5000 бр, на обща стойност около 400 000 Евро.
Като качество и производители работим в няколко направления:
• Лагери от Русия и Украйна ( GPZ , HARP, ROLLTOM, SHAR, SPZ, VPZ, LPZ и др.) - най-масовите лагери с ниски цени и качество отговарящо на тях. Те са най- добрия вариант по отночение качество и цена, затова се купуват най – много. Имаме договорни отношения с 10 завода.
• Български лагери ВМЗ, SBB (SKF Bearings Bulgaria)
• Лагери производство на Чехия и Словакия - ZKL, ZVL тези лагери са така наречения компромисен вариант по отночение на качество и цена.
• Лагери на ZWZ – Китай – знаейки негативното отношение на клиентите към стоките произведени в Китай, не се притесняваме да декларирамe, че внасяме лагери от там, защото досега единственият им недостатък е, че е много дълъг срокът на доставка. Иначе заводът е сертифициран по ISO 9001, с 38% участие на SKF и KOYO . Досега не сме имали проблеми с тяхното качество.
• Лагери SNR – Франция. От 4 години сме официални дистрибутори на тази фирма. За тях можем да споделим, че качеството им не отстъпва на SKF и FAG , но ценовата им политика е много добра.
• Лагери TIMKEN - от две години сме официални дистрибутори. Фирмата не се нуждае от реклама. Световноизвестен производител на конусно- ролкови лагери.
При желание на клиентите доставяме и лагери на Torrington, DKF, URB, FLT, FAG, SKF, KOYO, NTN, NSK, INA и др.
От една година в нашата фирма има назначен и специалист - експерт по лагери и лагерни възли, чиято задача е провеждането на експертизи при получени рекламации от клиенти.
Фирмата търгува с семеринги на български, турски, германски, унгарски, чешки ( КТТ , Guffero, FDT, FEKO, Suptex, MGM, INCO).
Предлагаме пълната гама от масла, бои и други химични продукти на INSA
Разполагаме и на склад с автомобилни и индустриални ремъци на фирмите Bosch, Star, Dayco, Superbelts, Rubena, Roulunds, Зебра )
Предлагаме и различни видове вериги.

 
Tyxo.bg counter